emmix

Friyay

Fredag igen och veckorna bara springer fram. Var det inte nyss fredag? Vi har minst sagt en fullspäckad helg OM barnen är friska. Annars får vi helt enkelt ta det lugnt hemma i soffan. Såhär ser iallafall våra planer för helgen ut: 

Fredag
Eftermiddag: Jag har ett seminarium i skolan. Jag känner mig faktiskt helt förberedd och det känns hur bra som helst. Barnen och Elias får mysa här hemma.
Kväll: Tacos och mys i soffan. 

Lördag
Förmiddag: Badhuset med hela familjen.
Eftermiddag: Jag har träning med damlaget. 
Kväll: Barnen ska hem till deras faster och farmor och sova där. Jag och Elias ska iväg och träffa några kompisar på en myskväll. 

Söndag
Förmiddag: Elias har träning och jag ska hem till barnens faster och farmor och äta frukost. Sen får barnen följa med mig. 
Eftermiddag: Jag och barnen åker en stund till Elias träning och hejar på pappsen. Jag ska sedan till Kristianstad för ett väldigt spännande möte. 

Har ni något speciellt planerat i helgen? Såhär ser de flesta av våra helger mer eller mindre ut och jag trivs så himla bra med att ha så mycket inbokat. Annars blir det lätt att vi sätter oss i soffan och degar. Barnen tycker också det är så himla roligt att åka iväg. 

Jag kom på att jag inte visat er de supersöta bilder vi tog på Juno julaftonsmorgon. Alltså denna söta lilla böna!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas